2011. október 14., péntek

Mit csináltam tegnap?

Mostam, teregettem, hajtogattam.
8Xnemtudommárhány rövidujjas pólót. Ezeket mind elpakoltam, mert egy darabig nem hordjuk őket.
A végére a bedilizés határán táncoltam. Ekkor leültem a net elé.
És ezt találtam.Ha ezt a videót összekombinálom azzal, hogy a férjem eredeti végzettsége szerint mérnök, és bár jelenleg más területen dolgozik, de lelkiekben mérnök marad, és a kanapét egy hatalmas papírdobozban hozta haza pár napja, és a papírdobozt mérnöki pontossággal vagdosta fel...na akkor találjátok ki, milyen projektbe kezdünk hétvégén. :)))

P.S. : a szerkezet elkészült. :)

14 megjegyzés:

 1. Ezt ismered?

  http://www.youtube.com/watch?v=mdzKiZZkM3Y

  VálaszTörlés
 2. Nah, Edit megelőzött. :-) Apukámmal kipróbáltuk még évekkel ezelőtt a kínai hajtogatást, és tényleg ilyen egyszerű. Apum át is szokott erre, azért én maradtam a szokásosnál.

  VálaszTörlés
 3. Engem régebben akkor kapkodott a baj, ha a négyéves kihúzta a szépen rakott holmiból a középsőt (dől minden), mert ő most ezt szeretné :))) Most már mindegy, fogom és újra rakom.

  pepita

  VálaszTörlés
 4. Ezt a változatot nem ismertem, de bevezetem, az szent:) Mert én csak hatszor akármennyit hajtogatok, de az sem kevés:)

  VálaszTörlés
 5. Egy kolléganőm mutatta ezt nekem pár hete, és nagyon tetszett. Lehet, hogy én is nekiállok?! :)))

  VálaszTörlés
 6. Ildó, ma este az összes gyerkőcöt ideültetem a gép elé, és bemagolják, mint az egyszeregyet! :)))

  VálaszTörlés
 7. Julcsi, bizony! Nálatok is van program a hétvégére?:)

  VálaszTörlés
 8. Katus, én miért csak most látom meg, mikor már mindenkinek egyszerű az élete? :)

  VálaszTörlés
 9. Ja, nem, én nem vagyok hajtogató-szerkezet párti. Én már próbáltam, és á, nem.
  Csak annyi a különbség, hogy már nem fog el a hajtogatás miatt a kétségbeesés :)

  pepita

  VálaszTörlés
 10. Hát ez óóóóriásiiiii!!!!! Ugyan - még - csak két gyerekem van (na jó, három, de ő még nem hord ruhákat), mást se csinálok, mint mosok, vasalok, hajtogatok.... Minden hónapban kinőnek valamit, minden hónapban előtúrok pár olyat, amibe belenőttek (ipari mennyiségben örököltünk ruhákat, sajnos csak 0-2 évig, így Rékának legtöbbször vásárolnom kell már), jól jöhet egy ilyen szerkezet. Nem tűnik bonyolultnak, talán még ma megalkotom. Aztán ha beválik, az egész családom kap egy ilyet ajándékba. :-))))

  VálaszTörlés
 11. Nagyon szupernek tűnik! Nálunk igaz csak két gyerek van, de pólókat 4 emberre kell hajtogatni, s én is unom! :) a nagyobbik gyerek , s már a kicsi is, előszeretettel csinálja ugyanazt, amit pepita írt! Néha feldühödöm rajta, néha nem, de mindenképpen nekem kell helyrehozni! :) Lehet, hogy kipróbálom ezt a technikát! Ha sikerül , nálunk is magoltatás lesz! :)))

  VálaszTörlés
 12. De gyorsabbá is teszi szerintetek? nem csak változatosabbá? na kíváncsian várom majd hét elején a beszámolókat! én láttam ár a kínait, de nem indultam be. túl bonyinak tűnik nekem:-(

  VálaszTörlés