Feleslegesen nem írok ódákat róla, aki kipróbálja úgyis gyakran süti majd.
Mi kell hozzá?
-egy bolti leveles tészta (friss, Tante-t szoktam venni)
-1 csomag piskótatallér
- idénygyümölcs apróra vágva
1. csomag vaníliás puding megfőzve
A tepsibe terítjük a leveles tésztát, majd rárakosgatjuk a piskótatallérokat.
Megszórjuk gyümölccsel.
Leöntjük a pudinggal.
170°C-on sütöttem 10-15 percig.
Hidegen-melegen, mindenhogyan finom.
Köszönöm, mentettem, ki fogom próbálni! Nagyon ínycsiklandóan néz ki, és az elkészítési idő is csábítóvá teszi :)
VálaszTörlésSzép vasárnapot Nektek!
szia! Szeretném kérdezni, hogy mekkora tepsibe tetted? Zsuzsi
VálaszTörlésNekem pont belefért a Tante márkanevű levelestészta :)
VálaszTörlésÉs még annyi, hogy légkeveréses sütőben, milyen sütési módon érdemes sütni? Köszi
VálaszTörlésNem ismerem ezt a márkát, így sajnos nem tudok viszonyítani. De nem sodortad a lapot hanem csak beletetted a tepsibe? Zsuzsi
VálaszTörlésEz teljesen tepsikész tészta. Sütőpapírra van feltekerve, ergo csak szétterítem a tepsiben, és kész.
TörlésÉn mindent 170 °C-on sütök :)
VálaszTörlésNa kész lett :). Az íze nagyon fincsi, de készítése közben akadtak technikai problémáim, mondjuk nem vagyok egy Jamie OLIVER. Szóval, nekem nem sült meg 15 perc alatt, jóval tovább tartott :( pedig légkeverésesbe sütöttem. Nem tudom miért, lehet hogy a gyümölcsből kifolyt lé miatt,valamit lehet szórnom kellett volna rá, hogy a levet felfogja vagy nagyobb tepsibe kellett volna rakni, vagy sodorni rajta? Jó lenne rájönni az okra , mert annak ellenére hogy nem vagyok leveles tészta rajongó, jónak találom ezt a sütit és megpróbálkoznék vele még-egyszer. KKÍöszi
VálaszTörlésTettél bele piskóta tallért? Az felfogja a gyümölcs levét! Nekem legalábbis...
Törlés