2013. június 8., szombat

Gyümölcsös lepény - negyed óra alatt

Feleslegesen nem írok ódákat róla, aki kipróbálja úgyis gyakran süti majd.

Mi kell hozzá?
-egy bolti leveles tészta (friss, Tante-t szoktam venni)
-1 csomag piskótatallér
- idénygyümölcs apróra vágva
1. csomag vaníliás puding megfőzve


A tepsibe terítjük a leveles tésztát, majd rárakosgatjuk a piskótatallérokat.


Megszórjuk gyümölccsel.


Leöntjük a pudinggal.


170°C-on sütöttem 10-15 percig.


Hidegen-melegen, mindenhogyan finom.


9 megjegyzés:

  1. Köszönöm, mentettem, ki fogom próbálni! Nagyon ínycsiklandóan néz ki, és az elkészítési idő is csábítóvá teszi :)
    Szép vasárnapot Nektek!

    VálaszTörlés
  2. szia! Szeretném kérdezni, hogy mekkora tepsibe tetted? Zsuzsi

    VálaszTörlés
  3. Nekem pont belefért a Tante márkanevű levelestészta :)

    VálaszTörlés
  4. És még annyi, hogy légkeveréses sütőben, milyen sütési módon érdemes sütni? Köszi

    VálaszTörlés
  5. Nem ismerem ezt a márkát, így sajnos nem tudok viszonyítani. De nem sodortad a lapot hanem csak beletetted a tepsibe? Zsuzsi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez teljesen tepsikész tészta. Sütőpapírra van feltekerve, ergo csak szétterítem a tepsiben, és kész.

      Törlés
  6. Én mindent 170 °C-on sütök :)

    VálaszTörlés
  7. Na kész lett :). Az íze nagyon fincsi, de készítése közben akadtak technikai problémáim, mondjuk nem vagyok egy Jamie OLIVER. Szóval, nekem nem sült meg 15 perc alatt, jóval tovább tartott :( pedig légkeverésesbe sütöttem. Nem tudom miért, lehet hogy a gyümölcsből kifolyt lé miatt,valamit lehet szórnom kellett volna rá, hogy a levet felfogja vagy nagyobb tepsibe kellett volna rakni, vagy sodorni rajta? Jó lenne rájönni az okra , mert annak ellenére hogy nem vagyok leveles tészta rajongó, jónak találom ezt a sütit és megpróbálkoznék vele még-egyszer. KKÍöszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tettél bele piskóta tallért? Az felfogja a gyümölcs levét! Nekem legalábbis...

      Törlés