Amint ígértem tegnap, úgy is lett, folytattam a konyhai kísérletezést a gesztenyés masszával.
Elővettem a bonbon készítő formáimat is, és rájöttem, hogy ezzel a töltelékkel sokkal könnyebben boldogulok majd, mint azokkal, amelyek folynak. Sajnos nem csupán folynak, hanem rutinnal nem rendelkező háziasszonyok bonbonjaiból kifolynak.
Na ez a gesztenyés, ez nem folyt.:)
Így aztán lett is néhány csokis gingerman, pocakjukban gesztenyével.
Ismétlés kedvéért a töltelék egyszerű, 10 dkg csokoládét megolvasztottam, és alaposan elkevertem 25 dkg gesztenyemasszával.
Aki ennél igényesebb bonbonokra vágyik, az látogasson el Gesztenye blogjára. :)
Ott aztán lehet gyönyörködni,ámulni-bámulni.
:)))
Mondd, Virág, Neked hogy van erőd, időd, ... ennyi mindenre??? Én éppen azt kezdem érezni, hogy elúszom, és a víz alatt... :(
VálaszTörlésHáát, ebben az eseteben már az ajtóban toporogtak, amikor az utolsó 8 bonbon is kimenekült a formából. :) Szóval az idővel futjuk a versenyt rendesen.:)))
VálaszTörlésNekem van szilikon bonbon formám, de egyszerűen nem tudom, hogy mit varázsoljak vele, hogy úgy tudjam kifenni a csokival, hogy abba töltelék is jusson és még ki is lehessen szedni a formából... :(
VálaszTörlésKinga, a legkisebb kanállal dolgozom én is, és ecsettel kenem el benne a csokit. Valóban barba munka. :)
TörlésVirág!
VálaszTörlésKöszi nagyon kedves vagy:-))
A bonbonok nagyon édesek és szépek lettek:-))