2012. november 12., hétfő

Téli hangulatvilágítás

Egyszerű, filléres ötlet :)
Fehér tasakok formalyukasztóval kilyukasztva.


14 megjegyzés:

  1. Szuper!
    A formalyukasztó hogy ér be a papír közepére? Én csak a pici lyukasztókat ismerem...
    köszi, Andi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Andi, simán összehajtható a papírzacskó :)A másik oldalán is lesz egy lyuk. :)

      Törlés
    2. köszönöm! kipróbálom!

      Törlés
  2. Csodaszép! Éppen ilyen fehér tasakokat keresek, de sehol sem találok.:-(
    Nincs esetleg valami ötleted?
    Bettus

    VálaszTörlés
  3. Bocsánat, hogy pont itt hozom fel a témát, de nem bírom magamban tartani tovább. Miért van az, hogy sokan készítenek olyan gyertyákat, mécses körüli hangulatelemeket, amik éghető anyagból vannak?
    Tudom, hogy gyerek van és úgysem hagyják ott egy percre sem az asztalt...de néha elfordul biztos, hogy mégis, meg engem valahogy akkor is zavar, ha ott ülök mellette, hogy a papír meg a tűz hogy jön össze. Meg amikor csipke van egy gyertyán stb. Ahogy elkezd égni a gyertya, máris ráfolyik és annyi. Az csak addig szép, amíg nincs meggyújtva.
    Nem kritizálni akartam, csak biztos én vagyok ilyen berögzült agyú. :)
    De azért ha valakinek van türelme hozzám, akkor megpróbálhat meggyőzni. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Dóri teljesen igazad van, kicsi üvegekbe kell rakni a gyertyákat! :)

      Törlés
    2. Dóri, ugyanezt kifogásoltam már én is egy blogon, ott zoknit húztak egy gyertyára. :)

      Törlés
  4. Kedves Dóri!
    Teljesen igazad van! Én a mécseseket kis üvegben tenném a papírtasakba.
    Szerintem Virág is gondolt erre, csak a képen nem látszik.

    Zsuzsa

    VálaszTörlés
  5. Engem a kis uveg sem gyozne meg, a papir az papir. Mondjuk engem azoktol a manapsag annyira divatos repulo papirlampionoktol is a hideg raz, kivancsi lennek egy tuzolto velemenyere. A szepseg nem minden sajnos :(

    VálaszTörlés
  6. Ha egy mécsest beleállítasz egy kaviáros üvegbe, onnan szerintem nem tudja meggyújtani a papírt. Egyébként ott ültünk az asztalnál, vacsora után elfújtuk a mécseseket. Szerintem ennél egy gyertya a gyertyatartóban veszélyesebb üzem. A mécsesnél ugyanis magasabb a kis üvegtégely. Ráadásul egészen biztos talpakon áll.

    VálaszTörlés
  7. Virag, ez tenyleg az en egyeni szocproblemam, nalunk NAGYON ritkan eg elo lang, van 3 macskank, 2 kutya, sztem veszelyes, plane papirral koritve, de kiki maga donti el, mit tart annak. Ezen sem veszunk ossze ;)

    VálaszTörlés
  8. Tökéletes, annak mindenképpen, amire én fel is fogom használni- ajándék lesz szülőknek, az őszi ünnepély végén. Köszönöm az ötletet, épp akkor találtam rá, amikor a legnagyobb szükségem volt :)
    Közbe gyorsan átfutottam a kommenteket is.
    Nem erre az ötletre szeretnék kitérni, és talán nem is itt a helye leginkább a dolognak: tele van az internet világa hajmeresztő ötletekkel, én egyszer a saját kis naplómban reagáltam is erre, majdnem célba is talált, de nem akartam konfliktust, így elhárítottam. Tény viszont, hogy szelektálni kell- vannak igen hasznos-ötletes-kedves dolgok, és van, amit én vagy hozzám hasonlóak nem publikálnánk, mert abszurd...vagy valami ilyesmi :)Engem zavart egy ideig, aztán legutóbb annyit írtam, hogy vannak igen jó marketingesek is a kreatív világban, akik a semmit is nagyszerűen eladják ...Ez van, én igyekszem válogatni.
    De visszatérve erre a kis zacskós ötletre, péntekre, az őszi ünnepélyre kihozok valamit belőle- megmutatom, talán rátalál az eredeti szerző, és örül majd egy kicsit.
    Köszönöm még egyszer.
    Üdv, Júlia

    VálaszTörlés