2012. szeptember 30., vasárnap

Házi ketchup

Ezen a hétvégén sok minden történt.
A legeslegesleglényegtelenebb esemény az volt, hogy végeztem a befőzéssel.
Az utolsó áldozat a paradicsom volt.
Készült belőle lecsó, ugyanúgy, mint tavaly.
És ketchup, melynek receptjét itt találod:
KATTINTS AZ ÚJ HONLAPRA!

3 megjegyzés:

  1. Kedves Virág!

    Hogyan kell a paradicsommagokat kiszűrni? Vagy nem is kell kiszűrni...?
    Nagyon szeretném kipróbálni!

    Szeretettel:
    Zsuzsa

    VálaszTörlés
  2. Zsuzsa, én nem szűröm ki. Nálunk kicsit darabos, szóval nem olyan mint a bolti.

    VálaszTörlés
  3. Én passzírozott paradicsomból csináltam, és ment bele ecet is, meg egy pici mustár, fokhagyma. A legmeglepőbb volt számomra, amikor egy recept írta, hogy kell bele fahéj meg szegfűszeg, és tényleg...most már én is tudom, hogy a házi sokkal finomabb, mint a bolti, és legalább tudom, mi van benne (idén főztem először)
    Jó étvágyat hozzá:)
    Nagycsaládos Kollégád

    VálaszTörlés