2011. december 8., csütörtök

Ötletek a fa alá...

Hogy mi legyen a fa alatt...nézzük csak...

Hát először is egy ilyen papucs, hogy ha éjjel elindulok szaloncukrot csenni a fáról, akkor lássam, merre menjek. Eddig az orrom vezetett. :)


Istvánnak ilyen ecsettartót kérek majd, mert még 10 év után is találok a parkettán festékpacákat, angolvörösre festett nyílászáróink után.


A gyerekek pedig ilyen csini krumplihámozó tálat kapnak majd; tuti azon vesznek össze, ki pucolhat több krumplit. Bár akkor meg minek...veszekedéstéma akad enélkül is. Na de akkor is...


Végül még egy jó ötlet...ha nyolc ilyen bicónk volna, akkor be tudnék állni télen a garázsba, és nem kellene a jeget kaparni reggelente a kocsiról...


Ti mit szeretnétek?

13 megjegyzés:

  1. Hát ezek így mind jól jönnének. De szeretnék még saját házikót szép kerttel, több türelmet, több időt, mei-tai-t, 12 személyes evőeszköz készletet, jó néhány könyvet... Soroljam még? :)

    VálaszTörlés
  2. :D


    Én egy átaludt éjszakát kérek!

    VálaszTörlés
  3. Annyira jót mosolyogtam!!!!Honnan van még humorod ezekben a "nehéz napokban"? :)
    A papucs jól jönne,bizony.:)

    VálaszTörlés
  4. Csatlakozom Mammkához, azzal a különbséggel, hogy én egy krumplihámozó tálat kérnék. (Mindig gond, hogy mit hova rakjak, amikor krumplit hámozok.Most meg ide olyan kacsintós jelet nem tudok rakni, de sebaj!)További jó adventi készülődést! Szeretettel: Éva

    VálaszTörlés
  5. Ildó, sorold, persze, van ám, aki meghallgat. :)))
    Era, pár év csupán...:)
    Mammka, ez nem vicc! Tényleg szeretném! :)))))
    Akkor papucsból kettőt kérünk!
    Éva, akkor krumplihámozóból is kettő! :)))

    VálaszTörlés
  6. Szia!
    Lehet meglepő,de engem érdekelne,hogy az ecsettartót hol találtad?Nagyon ötletes és a férjemet szívesen meglepném egy ilyennel,de sehol nem találtam a neten.Köszi a segítséget.
    üdv..Ági

    VálaszTörlés
  7. Én egy szép ágynemű garnitúrát, szép pizsamát, szép terítőket. :) (Rita)

    VálaszTörlés
  8. Az ecsettartó fantasztikus ötlet.
    Már utána is néztem. A Szegedi Praktikerbe még 8 darab kapható.
    Hétfőn, csak 7 db lesz. :)))

    VálaszTörlés
  9. Kedves Virág! Szerintem a világháló tényleg a Te közeged..., hogy Te mikre bukkansz! Én még ilyeneket nem is láttam. (csak itt és most! - mindjárt filozofálhatunk is!) Papucsot én is kérek! Mostanában előszeretettel megyek egy kört éjjel, ahelyett, hogy aludnék... még a végén összetöröm magam. Ráadásul kis ügyességgel még olvasni is tudnék... két legyet egy csapással! :)))
    Erika

    VálaszTörlés
  10. Én valami spéci gyerekaltató szerkezetet kérnék, ami garantálja, hogy átalusszák az éjszakát. :-) Meg egy olyan sapkát, ami még nekem is jól áll és nem fagy le a fülem, ezen kívül nagyon szeretnék még egy garázst, hogy ne kelljen minden reggel jeget kaparnom az ablakokról.
    De legjobban napi egy óra plusz időt szeretnék, de úgy, hogy energiám is maradjon benne, mert igencsak jót tenne nekem is, apának is, ha nem ájulnék el rendszeresen gyerekaltatás közben én is.

    VálaszTörlés
  11. Magyarországon ilyen krumplihámozó tálat hol lehet kapni? Sehol nem találom neten, pedig zseniális ötlet!

    VálaszTörlés
  12. Jvera! Sajnos fogalmam sincs, hol kapható. :(
    Állítólag Japánban.
    Ismered a vonatkozó viccet?
    "Ha el akarod kerülni a világvégét, gyere Magyarországra! 50 évvel le vagyunk maradva."

    Szóval egy darabig nem lesz nekem ilyenem. :)

    VálaszTörlés
  13. Hát az nagy kár, de sebaj, egyszer ha kijutok Japánba (és ha kijutok, akkor tuti lesz elég pénzem), akkor hozok plusz pár darabbal, hogy nektek is legyen! :D

    VálaszTörlés