Marcipános-aszalt sárgadinnyés-mazsolás-vodkás bonbonok készültek.
A mandulát ledaráltuk a kristálycukorral. A vodkát összeturmixoltuk aszalt sárgadinnyével, és egy kevés mazsolálval. Ebből és a darált cukros-mandulás porból masszát gyúrtunk, és megfürdettük olvasztott étcsokoládéban.
Sütőpapíron száradtak, majd dobozoltuk.
Azta! De jó annak, aki kapja! összefutott a nyál a számban!
VálaszTörléshű de guszta!
VálaszTörlésAzannya, tényleg jól olvastam, hogy "Sütőpapíron száradtak, majd dobozoltuk és elpostzátuk Gabinak"
VálaszTörlésKöszönöm, igazán nem kellett volna (vagyis dehogy nem) :)
G.
Hajni, drechma, hát mi sem tudtuk megállni kóstolgatás nélkül!
VálaszTörlésGabi, ma ünnepelsz??? :)))
Nagy izgalommal olvasom az újabbnál újabb ötleteidet! Mindet egyből ki szeretném próbálni.
VálaszTörlésVirág, nem, de a névnapom vészesen közeledik! :))
VálaszTörlésG.
Nagyon jó ötlet, és el tudom képzelni milyen finom lehet :_))
VálaszTörlésKedves Virág!
VálaszTörlésNagyjából mik voltak e fenséges finomság hozzávalóinak arányai? Csak, hogy biztos legyen a siker, amikor elkészítem. :)
Köszönöm